Επιστροφές

Πολιτική Υπαναχώρησης & Επιστροφών

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων
Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία σας ή μέρος αυτής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η ημερομηνία αποστολής του προϊόντος που επιστρέφετε θεωρείται η ημερομηνία που αναγράφεται από την μεταφορική στην απόδειξη παραλαβής. Αν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών, τότε η LOVE STORY ενδέχεται να μην την αποδεχτεί.
Για να ασκήσετε το δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής, θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε, δηλαδή πλήρες, χωρίς φθορές, με τα ταμπελάκια του και μέσα στην ίδια συσκευασία που το παραλάβατε. Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την ίδια μεταφορική που τα παραλάβατε.

Μεταφορικά Έξοδα
Οι επιστροφές και οι αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική που παραλάβατε, με τη LOVE STORY να επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής, εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή τη σελίδα.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει να χρησιμοποιήσει μια διαφορετική μεταφορική εταιρεία, το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές ή αλλαγές με διαφορετική μεταφορική εταιρεία και οι οποίες έχουν χρεώση της LOVE STORY.

Επιστροφές
Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα της LOVE STORY, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας.
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της LOVE STORY, τα έξοδα αποστολής (3,00€) αφαιρούνται από το συνολικό ποσό προς επιστροφή. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε πίσω τα προϊόντα.

Αλλαγές
Η πρώτη αλλαγή έχει χρέωση 3,00€. Για κάθε επιπρόσθετη αλλαγή που αφορά στην ίδια παραγγελία, είναι δωρεάν με χρέωση της LOVE STORY.
H επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής, το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα νόμιμα παραστατικά.

Σημειώστε ότι για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται προϊόντα ορισμένου τύπου όπως πχ Εσώρουχα, Μαγιώ (κάτω μέρος) κ.α. συναφή.

Ελαττωματικά Προϊόντα
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της LOVE STORY πωλήθηκαν ελλατωματικά προϊόντα ή έγινε λάθος στην τιμολόγηση ή στην αποστολή, ή σε περίπτωση που παραλάβατε με σκισμένη/χτυπημένη συσκευασία κ.λ.π., τότε η LOVE STORY αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Οι ίδιοι όροι επιστροφής εφαρμόζονται και σε αυτήν την περίπτωση.